Palvelut – kaavoitus, sarjonta, digitointi & muu tekninen suunnittelu

Palvelut

Löydä tarpeeseesi sopivat vaatteen muodon hallinnan ja teknisen suunnittelun palvelut. Jos tiedät jo tarkalleen mitä tarvitset, lähetä tehtävästä työtä vapaamuotoinen tarjouspyyntö ota yhteyttä -sivun lomakkeella tai sähköpostitse info@torreal.fi.

ennakoiva mitoitus

Mittataulukko tuotteelle

Tarkat laskutoimituksiin perustuvat mittat yksittäisille tuotteille tai mallistolle. Merkityksellisiin asioihin perustuva laskennallinen mitoittaminen nopeuttaa koko muodon hallinnan prosessia huomattavasti vähentämällä vasta sovituksessa havaittuja mitoituksen epäkohtia.
Lue lisää

Kaavoitus & sarjonta

Kaavojen piirtäminen ja sarjonta asiantuntevan kaavoittajan näkemyksellä. Lähtökaavoina käytämme testattuja ja hyväksi havaittuja peruskaavoja, mutta voimme käyttää myös esimerkiksi olemassa olevaa paperikaavaa lähtökaavana. Kiinnitämme erityistä huomiota mitoituksen toteutumiseen ja kuositeltavien sisälinjojen ja siluetin oikeanlaisuuteen.
Lue lisää

Paperisten kaavojen digitointi & sarjonta

Millintarkka paperisten kaavojen digitointi ja sarjonta, minkä toteutumisen tarkistamme. Kaaret ja linjat toistuvat digitaalisessa kaavassa juuri sellaisena kuin alunperin on tarkoitettu. Tiedostomuotona digitaalisille kaavoille on laajasti käytetty ja yhteensopiva DFX-AAMA ja DFX-ASTM.
Lue lisää

Vaatteen takaisinmallinnus (vartalon myötäiset mallit)

Haluatko toistaa olemassa olevan vaatteen hyvän istuvuuden? Kääntäenmallintamalla haluamasi tuotteen voimme päätellä miltä se tuntuu puettuna. Sen sijaan että kiinnittäisimme huomiota tuotteen mittoihin yksinomaan, on kannattavampaa selvittää millainen vaikutus mitoilla on tuotteen tuntuun ja muihin ominaisuuksiin.
Lue lisää

Pyydä tarjous

tai info@torreal.fi