Kaavojen digitointi & sarjonta — kaavat paperilta koneelle

Kaavojen digitointi & sarjonta

-palvelu

Millintarkka kaavojen digitointi & sarjonta, minkä toteutumisen tarkistamme. Kaaret ja linjat toistuvat digitaalisessa kaavassa juuri sellaisena kuin alunperin on tarkoitettu. Tiedostomuotona digitaalisille kaavoille on laajasti käytetty ja yhteensopiva DFX-AAMA ja DFX-ASTM.

Sarjonta lisätään kaavoihin esimerkiksi asiakkaan oman sarjontasäännön tai mittataulukon mukaan. Tällöin sarjonta tehdään asiakkaan antamien tietojen perusteella, kiinnittäen huomiota mallin sisälinjojen oikeanlaiseen sarjontaan, ellei sääntö huomioi myös niitä.

Voimme myös mitoittaa mallille puuttuvat koot ja sarjoa kaavat luodun mittataulukon pohjalta. Tarkempi lähestymistapa sarjonnalle päätetään tapauskohtaisesti, mutta sarjontamme pääasiassa on mittataulukkopohjaista, tavan suoraan toistaessa myös mallille määritellyt väljyydet tai poistot. Tarkpi selitys mittataulukko mallille -palvelun kuvauksessa.

Palvelu sovitetaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Mahdolliset tuotantoa edeltävät muutokset kuuluvat palveluun, ellei toisin sovita. Valitse siis Torreal kaavojesi digitoijaksi!

Pyydä tarjous

tai info@torreal.fi