Kaavoitus & sarjonta – asiantuntevan kaavoittajan näkemyksellä

Kaavoitus & sarjonta

Kaavoitus ja sarjonta asiantuntevan kaavoittajan näkemyksellä. Lähtökaavoina käytämme testattuja ja hyväksi havaittuja peruskaavoja, mutta voimme käyttää myös esimerkiksi olemassa olevaa paperikaavaa lähtökaavana. Kiinnitämme erityistä huomiota mitoituksen toteutumiseen ja sisälinjojen ja siluetin oikeanlaisuuteen.

Sarjonnan johdamme tyypillisesti suoraan tuotteen mitoituksen yhteydessä, eikä sarjonta näin perustu sarjontasääntöön. Etuna tässä on parempi yhteensopivuus mallikohtaisten poistojen tai väljyyksien kanssa ja hyvin perusteltuna menetelmänä se säilyttääkin mallin halutunlaisena eri vaatekoissa. Vaatteen on siis tarkoitus istua yhtä hyvin ja tuntua samalta eri vaatekoissa käyttäjän ollessa vastaavaa kokoa. Arvioimme myös mallin sarjoutuvuutta ja sitä miten sisälinjat tulisi sarjoa.

Kaavat piirretään Grafis CAD -kaavanpiirto-ohjelmalla, tiedostomuotona alan vaatimusten mukaiset DXF-AAMA tai DFX-ASTM, joten saumaton yhteensopivuus eri järjestelmien välillä on lähes taattua. Palvelu sovitetaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Mahdolliset tuotantoa edeltävät muutokset kuuluvat palveluun, ellei toisin sovita.

Pyydä tarjous

tai info@torreal.fi