Vaatteen takaisinmallinnus – vaate atomeiksi

Vaatteen takaisinmallinnus

-palvelu. Vain vartalon myötäiset mallit.

Haluatko toistaa olemassa olevan vartalon myötäisen vaatteen hyvän istuvuuden? Takaisinmallintamalla haluamasi tuotteen voimme päätellä miltä se tuntuu puettuna ja hyvin tarkasti millaista sen materiaali on verrattuna suunnittelemasi vaatteen materiaaliin. Sen sijaan että kiinnittäisimme huomiota tuotteen mittoihin yksinomaan, mielestämme on kannattavampaa selvittää millainen vaikutus mitoilla on tuotteen tuntuun ja muihin ominaisuuksiin. Takaisinmallinnuksessa selvinneet ominaisuudet voi sitten sopeuttaa suunnittelemasi tuotteen materiaaleille ja valitulle kokolajitelmalle.

Kääntäenmallinnuksesta saadut tiedot voitkin parhaiten hyödyntää yhdistämällä palvelu johonkin mitoitus- tai kaavoituspalveluumme. Huomaathan kuitenkin ettemme tarjoa palveluitamme tuotteiden kopioimiseksi, vaan tarjoamme alalla laajasti käytetylle menetelmälle hiotumpaa, tarkoituksenmukaisempaa vastinetta.

Pyydä tarjous kääntäenmallinnuksesta ja esimerkiksi tuotteen mitoittamisesta tai kaavoitus & sarjonta -palvelusta. Vastaamme nopeasti.

Pyydä tarjous

tai info@torreal.fi